William Boeva trapt tournee op gang met hilarische trailer

Een telefoontje met Urbanus, een nacht met Amelie Albrecht en een kwade Roger Van Damme

Na een stilte van anderhalf jaar gaat William Boeva opnieuw op tour met zijn recentste show B30VA. Om de start van de nieuwe reeks voorstellingen te vieren, gooide hij donderdagavond een hilarische video online. Een hele reeks BV's en mensen uit de comedywereld spelen daarin een rol. De video werd al meteen opgepikt in de Cooke en Verhulst show op Play4. De B30VA tour start volgende week en loopt tot april 2022.

In de video die William Boeva zonet op de wereld losliet, volgt een student-reporter voor een afstudeerproject een dag in het leven van de comedian. William heeft die avond een voorstelling en hij moet achtereenvolgens naar de kapper, op restaurant en naar het theater. Alleen loopt zijn dag - en die van de student - niet helemaal zoals gepland. In B30VA krijgen onder andere kappers en chefkoks enkele grappen te verwerken, waardoor William niet hun meest geliefde klant is. Anderzijds brengt de levensstijl van de stand-upper ook de jonge reporter in de problemen. Het resultaat is een zeer vermakelijke aaneenschakeling van scènes.

Op het appel om mee te acteren waren onder andere comedians Amelie Albrecht, Urbanus en Lukas Lelie, cabaretière Myrthe van Velden, en comedy booker en podcasthost De Geens. De opnames vonden plaats in Antwerpen, de thuisstad van William.

De voorstelling B30VA ging eigenlijk al op 1 februari 2020 in première, maar moest vanwege de pandemie al na enkele optredens gestaakt worden. Vanaf eind september begint William Boeva eindelijk opnieuw aan zijn tour van bijna 50 avonden langs heel Vlaanderen. Alle data en tickets kan je vinden op williamboeva.be of livecomedy.be/B30VA

 

 

***

NIET VOOR PUBLICATIE

Voor interviewaanvragen en meer informatie, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be