Yentl en de Boer komt naar Antwerpen met bekroonde voorstelling én stelt nieuw boek voor

Eenmalig met voorstelling 'Modderkruipers' op 6 april in Arenberg Antwerpen

Yentl en de Boer, het Nederlandse cabaretduo bestaande uit Yentl Schieman en Christine de Boer, brengt hun succesvolle voorstelling Modderkruipers naar Arenberg Antwerpen op 6 april 2024. In Nederland trekken ze al een tijdje rond met dat programma, tot groot succes. Ze wonnen er zelfs een Poelifinario mee. Tickets voor deze voorstelling zijn te koop via LiveComedy.be.

Met hun muzikale cabaretvoorstellingen zijn ze in Nederland al langer aan een succesvolle carrière aan het timmeren, maar Yentl Schieman en Christine de Boer steken slechts zelden de grens over richting Vlaanderen. In 2013 won het duo de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In 2014 en 2020 ontvingen ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen, respectievelijk voor Ik heb een man gekend en Het is begonnen. Ook bij televisie zijn ze graag geziene gasten en in 2021 maakten ze de muzikale comedyserie Yentl en de Boer de Serie.

Modderkruipers

Sinds vorig theaterseizoen zitten Yentl en de Boer opnieuw in het theater met Modderkruipers, waarvoor ze ook de Poelifinario voor kleinkunst gewonnen hebben. In deze fantasierijke voorstelling vol met grappige en ontroerende liedjes hebben ze het over heldenmoed en vluchtdrang, over de nood aan helden in een grimmige wereld en hoeveel makkelijker het is om je te verstoppen in de modder bij het eerste teken van gevaar. Uitzonderlijk brengen ze dit succesvolle programma ook in Antwerpen op 6 april in Arenberg.

Kinderboek

Dit jaar schreven Yentl en de Boer daarnaast ook nog hun eerste kinderboek, Hubbelbubbelprik. In dit muzikale boek voor kinderen van 6 tot 9 jaar ontdekt een jongen genaamd Ko de planeet voor stoute kinderen. Ruim twee jaar werkten Yentl en de Boer aan het muzikale universum. Ouders die het boek voorlezen aan hun kinderen, kunnen een QR-code scannen om zo de liedjes te beluisteren. Het boek is ook in Vlaanderen verkrijgbaar.

Affichebeeld van Modderkruipers
Affichebeeld van Modderkruipers

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be