Youp van 't Hek komt naar Gent

Op 15 januari 2020 in Capitole met voorstelling 'Met de kennis van nu'

Youp van 't Hek maakt vandaag bekend dat hij naar Capitole Gent komt. 'Met de kennis van nu' heeft al een succesvolle eerste tour in Nederland achter de rug. Op 15 januari 2020 komt de 65-jarige cabaretier met die voorstelling naar de Arteveldestad. Tickets zijn te koop vanaf morgen, 5 april, om 10u00 via www.livecomedy.be . Voor interviews en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499/410984.

Youp van 't Hek is 65 geworden, maar hij staat nog steeds vol overgave op de planken. 'Met de kennis van nu' heet de huidige voorstelling van de Nederlandse cabaretier. In Nederland speelt de voorstelling dit voorjaar voor uitverkochte theaters. Een reprise en een oversteek naar Vlaanderen kon dan ook niet uitblijven. Tickets voor de voorstelling in Capitole Gent op 15 januari 2020 gaan op 5 april om 10u in verkoop via www.livecomedy.be .

'Met de kennis van nu' gaat over een 16-jarige scholier die informeert bij Youp hoe hij cabaretier kan worden. De goede man heeft veertig jaar ervaring. Youp legt dat voorzichtig uit en blikt met de jongen terug op zijn eigen schuchtere begin. Allemaal met de kennis van nu. Maar het gaat ondertussen vooral over de cabaretier nu! Hij is vorig seizoen 65 geworden en daar maakt hij zich heel vrolijk over. Relativerend over de wereld en vooral over zichzelf. Want uiteindelijk is de beste spot toch zelfspot. En of er gelachen wordt? Wat denkt u zelf?

Onlangs was van 't Hek ook te gast in de podcast 'De mens achter de lach', waar hij openhartig vertelde over zijn volledige carrière als cabaretier. Hij had het onder meer over zijn start als cabaretier, zijn ervaring met theaterzalen en zijn hartoperatie. Meer informatie over dit interview via https://www.livecomedy.be/de-mens-achter-de-lach/

Youp van 't Hek werd geboren op 28 februari 1954. Van kindsbeen af wist hij dat hij cabaretier wou worden. Sinds zijn 17e maakt hij die droom ook waar. Waar hij eerst nog met cabaret Nar speelde, doet hij dat vanaf 1986 solo. Naast cabaretier is van 't Hek ook conferencier en columnist.

Bert Bael

Live Comedy

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be