YouTube-celebrity Nienke Plas debuteert met comedyvoorstelling in Antwerpen

Eerste voorstelling Nienke Plas 'Van de hak op de tak' speelt op 1 februari 2020 in Zuiderpershuis

Televisiepresentatrice, zangeres en YouTube-ster Nienke Plas komt met haar debuutvoorstelling 'Van de hak op de tak' naar België. Op 1 februari 2020 speelt het Nederlandse social media-fenomeen in Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 3 april. Voor meer info en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499/410984.
 

Nienke werd bekend in 2016, toen ze een fimpje uploadde naar Facebook, waarin ze haar frustraties uitte dat haar vriend op een feestje met Lady Gaga was, terwijl Nienke gewoon thuis zat. Die video kreeg al snel heel wat aandacht en reacties. Geïnspireerd door dat succes, vormde ze haar Facebookprofiel om tot een artiestenpagina, waar ze wekelijks vlogs plaatste. Een jaar lang scoorde ze elke week 600.000 views met haar komische video's.

Op dit moment heeft Nienke 380.000 volgers, verdeeld over haar verschillende kanalen. Op haar YouTube-kanaal haalt ze ruim een kwart miljoen abonnees, die trouw haar video's bekijken. Elke maandag en donderdag plaatst ze een 'Shitty Diary'-video, een grappige vlog over haar leven. Daarnaast verschijnt er ook regelmatig een 'HAHAHLOG', waarin ze serieuze onderwerpen van een grappige draai voorziet.

Dat Nienke Plas succes heeft op sociale media is een understatement. Ze is online een ware ster, en dat zorgde er ook voor dat ze op andere kanalen doorbrak. In 2018 maakte ze haar televisiedebuut als presentatrice van 'Zon, Zuipen, Ziekenhuis' op RTL 5, dat ze samen met Dennis Weening en Rick Brandsteder presenteerde. In november van dat jaar releaste ze als zangeres ook haar eerste single 'Vrijdag'. De bijhorende videoclip werd op één week tijd één miljoen keer bekeken.

Om haar online kijkers te bedanken komt ze naar hen toe in de theaters. Ze brengt haar debuutvoorstelling naar Zuiderpershuis Antwerpen op 1 februari 2020. Op woensdag 3 april om 10u00 gaan de tickets voor die show in verkoop via Live Comedy.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be