YouTube sensatie Jim Jefferies in België deze zondag

Zondag 17 juli in Capitole Gent

De Australische stand-up comedian Jim Jefferies beheerst de sociale media dezer dagen met zijn mening over Donald Trump. Op 5 juli werd een filmpje gedeeld via YouTube (https://youtu.be/CceQISThDYQ) dat ondertussen al meer dan 1,3 miljoen keer bekeken werd. Ook in België vindt het clipje heel wat bijval. 9 maanden geleden ging er al eens een fragment uit zijn vorige show 'Bare' over de wapenwetgeving in Amerika viraal. Dat werd ondertussen maar liefst 2,7 miljoen keer bekeken! 

Jefferies staat bekend om zijn verhalende manier van humor waarin zwarte humor een belangrijke rol speelt en hij controversiële onderwerpen als alcoholisme, drugsgebruik, religie, seksualiteit, en beroemdheden niet schuwt.

Brutaal, recht voor zijn raap en openhartig: Jim Jefferies is het allemaal. De rauwe Australiër schuwt de zware onderwerpen niet en krijgt daar alle lof voor met als beloning optredens op de meest diverse internationale comedyfestivals zoals Edinburgh Fringe, Montreal Comedy Festival, het Zuid-Afrikaanse Comedy Festival en op Glastonbury.

Zijn grappen en beschouwingen blijken niet alleen goed te werken op de planken; ook op de beeldbuis scoort Jefferies met bijvoorbeeld de omstreden en geloofsuitdagende, maar toch ook veel geprezen HBO-special ‘I swear to God’. Opvolger ‘Alcoholocaust’ werd uitgezonden op de Amerikaanse zender Showtime en ook daarin laat hij zich van zijn meest controversiële kant zien en schopt hij alle heilige huisjes omver.

Maar het hoogtepunt tot nu toe bereikte Jefferies met zijn comedyspecial ‘Bare’ op Netflix. In ‘Bare’ wordt geen onderwerp geschuwd, of het nu om de moeder van zijn kind of audities van gehandicapte acteurs gaat. Zijn standpunt over wapenbezit in Amerika gaat zelfs wereldwijd viral en wordt gedeeld op vooraanstaande sites als The New Yorker, Huffington Post en Washington Post.

In de woorden van de Britse krant The Telegraph: “Jim Jefferies is alles wat je zoekt in een comedian. Hij is ruw en hardcore, maar hij doet je wel nadenken, huiveren, naar adem snakken, en vooral: enorm hard lachen.”

Een must-see als je weet dat Jim Jefferies in januari van dit jaar nog 2 keer de Heineken Music Hall in Amsterdam uitverkocht.

Jim Jefferies - The Freedumb Tour
Zondag 17 juli 2016 in Capitole Gent om 20u00
Tickets: vanaf €39 (inclusief reservatiefee) via www.livecomedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be