YouTuber Noel Miller brengt comedy tour naar Antwerpen

YouTuber Noel Miller brengt comedy tour naar Antwerpen

Tickets voor 'Everything Is F#&ked' tour nu beschikbaar

Comedian en populaire YouTuber Noel Miller heeft een nieuwe comedytour aangekondigd, waarmee hij ook een aantal stops maakt in Europa. De 'Everything Is F#&ked' tour brengt de helft van het Tiny Meat Gang-duo naar Arenberg Antwerpen op 23 mei 2023. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be.

Noel Millers scherpe one-liners en actueel sociaal commentaar hebben zijn positie in de wereld van de comedy sterk verankerd. Dankzij regisseren, touren, podcasts, muziek en streaming schoot Noel razendsnel naar de top. Noel speelt de hoofdrol in de populaire YouTube-reeks That's Cringe, en ook bij comedy duo en podcast Tiny Meat Gang met collega-comedian Cody Ko, maar hij heeft ook in zijn eentje succesvolle reeksen gemaakt, waaronder zijn format rond de populaire Britse realityshow Love Island.

Zijn brede bereik zorgde voor deals met bedrijven als SeatGeek en Old Spice, naast solo comedyshows doorheen Amerika. Noel is ook een succesvol filmmaker, als creatief brein achter de muziekvideo's van Tiny Meat Gang, waaronder Walk Man, dat al 19 miljoen views haalde, Broke Bitch, Daddy en Sofia, die samen meer dan 20 miljoen views vergaarden.

Naast muziek heeft Noel recent ook zijn eerste kortfilm uitgebracht: Suki, een donkere comedy over de relatie tussen een detective en een seriemoordenaar. Verder is Noel onlangs beginnen streamen, wat leidde tot een snelgroeiende fanbase op Twitch. Je kan hem er zien racen met zijn rijsimulator tegen professionele Formule 1-coureurs, of games zien spelen als Call of Duty: Warzone.

Zijn internationale tour brengt hem naar Antwerpen op 23 mei 2023. Andere stops maakt hij in onder andere in Ierland, Finland, Noorwegen, Zweden, Nederland, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft ook shows aangekondigd in de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Story image

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via [email protected] of +32499410984.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent